Ha kérdésed van: +36 37/300-140 vagy +36 30/371-9076 info@dersport.hu, rendeles@dersport.hu

Óriási készletkisöprés! Akár 70% kedvezmény!

Dani értékelte az új Superstar kollekciónkat!

adidas_tel_5
[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sziasztok.


Szerencsém volt jó néhány Adidas kollekciót felpróbálni, amiben le is fotóztak!
Kezdeném is az elsővel, egy sötétkék melegítő szettre esett a választás. Letisztult, semmi minta. Nekem az egyik kedvencem volt, mivel nagyon kényelmes és egyben divatos is. 
A cipő (LA) már nem volt ismeretlen, hisz ilyet kaptam korábban más szín összeállításban. Erre csak annyit tudok írni, hogy tökéletes!

Ezután egy szürke pamutmelegítő szettet vettem fel piros mellénnyel.
A szettről csak annyit, hogy nagyon meleg. Egy hidegebb őszi napon ez az összeállítás tökéletes! A mellény színt visz az együttesbe, és a „szürke hétköznapokba”!  Így azoknak is jó választás, akik szívesen ötvözik a színeket, és nem riadnak vissza egy-egy merészebb piros árnyalattól sem!
A „Superstar család” egyik Street kollekcióját viseltem. Szerintem senkinek nem kell bemutatni, hisz napjaink legismertebb cipője! Ha egy jelzőt kellene rá használnom, akkor csak a nevét mondanám, hogy SZUPERSZTÁR!!

[/vc_column_text][rd_images_gallery images=”17991,17990″ size=”large” column=”ig_col_2″][vc_column_text]

Személyes kedvenc szettem: szürke melegítőalsó, piros kapucnis pulóver, piros Superstar-ral. Ezzel biztos magadra vonod a figyelmet! Kényelmes, divatos. Kell ennél több?!?!

A másik favorit, – de ha már itt tartunk, többször nem írom le, mert az összes a kedvencem és imádom mindet – fehér nagy Adidas logós pulóver fehér Superstar-ral. Jó választás! Ha csak egy Superstar-od van az nem egyedi, hisz oly sok ember követi ezt a divatot, de ha ezzel a pulcsival viseled, egyből más a helyzet

Ha már úgy is itt a tél, a kabátról se feledkezzünk el!
Mikor felemeltem ezt a dzsekit, hihetetlenül könnyű volt, mit egy póló.
Felvettem, aztán a pillanatnyi libabőr el is tűnt rólam, mert egyből átmelegített! Mivel piros, nálam ez is nyerő

Hamarosan újra jövök további tapasztalataimmal és értékeléssel!
Szép napot nektek Adidas rajongók!

[/vc_column_text][rd_images_gallery images=”17998,17997,17996,17995,17993,17992″ size=”large” column=”ig_col_2″][/vc_column][/vc_row]